Sponsorpakker

Sponsorpakker

Herlev/Hjorten Håndbold er en aktiv håndboldklub, med ca. 25 hold og over 350 spillere, trænere og frivillige. Ungdomsafdelingen er p.t. vores største aktiv med over 280 spillere og en voldsom tilgang af nye lovende spillere i de yngste rækker, men også med en spirende tilgang fra andre klubber i de lidt ældre rækker.
 

 
Klubsponsor:
 
Herlev/Hjorten Håndbold er altid parat til en dialog med nye klubsponsoremner. I Herlev/Hjorten Håndbold kan vi skabe synlighed for virksomheder der ønsker at øge eller fastholde deres kendskabsgrad lokalt i Herlev. Med os kan du etablere et- eller flerårige sponsorkontrakter, der bygger på gensidig loyalitet og værdi.
 
Ved indgåelse af en klubsponsoraftale, tegnes en kontrakt med klubben, således at klubsponsoratet er fradragsberettiget for dig.

 
Kontakt os meget gerne på info@herlevhjorten.dk for en uforpligtende dialog.

 
 
Tøjsponsor:
 
Herlev/Hjorten Håndbolds mange aktive hold er afhængige af tøjsponsorers aftaler på beklædning.
 
Er du selvstændig erhvervsdrivende eller arbejder du i et firma som godt vil sponsorere beklædning til et af vores mange aktive hold, må du meget gerne kontakte os på info@herlevhjorten.dk.
 
Det kan også være at du er forældre/familie til et medlem i klubben. Du er også meget velkommen til at kontakte os angående tøjsponsorat til et specifikt hold.
 
Som tøjsponsor opnås der eksponering omkring holdet under turneringskampe og træningskampe. Derudover vil der være eksponering på vores hjemmeside med holdbillede, logo og samt link til  virksomhedens hjemmeside.

Holdbillede vil ligeledes blive eksponeret på vores Facebookside.

 
I det omfang, det lykkes at få billeder af spillerne i Herlev Bladet, vil dette også give eksponering.
 
 
Julebankosponsor:
 
Herlev Hjorten Håndbold arrangerer hvert år julebanko for medlemmer, familie og herlevborgere. Vi fylder den ene Herlev hal med flere hundrede bankospillere i julestemning.
 
Vi søger præmier til spillene. Eksponering sker ved nævnelse af præmie og hvor denne kommer fra. Derudover kan der indgås aftale om mere eksponering i form af opstilling af jeres roll-up bannere i hallen.
 
Kontakt os meget gerne på mail: info@herlevhjorten.dk for en uforpligtende dialog omkring Julebanko sponsor.