Klubnyheder

27. juni 2022, 21.45

Kære medlemmer og familier

 

Så er sommerferien startet for skoleelever og for mange familier, og også vi i Herlev/Hjorten Håndbold har stillet termostaten på ’Ferie’.

 

De seneste 2 måneder har for mange af jer betydet nye hold, holdkammerater og trænere. Det kræver naturligvis noget tilvænning, men vi kan allerede nu se, at spillerne er begyndt at kende hinanden på kryds og tværs, og flere hold har også været ude og spille kampe fx til beach-stævner.

 

Juni måned har været præget af, at gulvet i Annekshallen skulle laves og vi derfor for en periode fik halveret vores samlede haltid. Ud fra det ’sneak peak’ vi har fået af det nye gulv, så ser det godt ud og vi forventer, at vi som planlagt kan bruge Annekshallen igen, når træning starter op efter sommerferien.

 

I juni måned har en del af vores hold været rundt i Herlev for i samarbejde med HI Svømning at dele Herlev Bogen ud. For dette arbejde tjener holdene penge til deres holdkonti. Det er første gang, at vi har påtaget os denne opgave, men vi synes alt i alt, at det er gået rigtigt godt og vil gerne sige tak til de medvirkende hold.

 

Træningsopstart

Vi starter op med træning igen i 2. uge af august. De enkelte holds træningstider og præcise opstartstidspunkter vil blive meldt ud af trænerne, så snart de er på plads. At få tilgængelig haltid til at gå op med alles behov og ønsker er ikke let, men et udvalgt blandt trænerne arbejder i øjeblikket på at få puslespillet til at gå op.

 

Kontingentopkrævning

Næste kontingentopkrævning sker 1. august. I vil i passende tid inden modtage mail fra Holdsport med yderligere information. For jer, som ikke har registreret et betalingskort på jeres profil i Holdsport, vil vi opfordre til at gøre dette, så betaling kan ske automatisk. Det samme gælder for jer, som indenfor det seneste halve år har fået et nyt kort. Her er en lille guide til, hvordan man gør:

https://www.holdsport.dk/da/spoergsmaal-svar/spiller-foraelder/profilindstillinger/hvordan-betaler-man-via-holdsport

Har I spørgsmål i forbindelse med kontingentopkrævningen og jeres medlemskab, så skriv til os på info@herlevhjorten.dk.

 

Herlev Festuge

Vi har tilmeldt os Herlev Festuge, hvor vi fredag den 2. og lørdag den 3. september vil deltage med en lille Kaffe & Kage bod i Herlev Bygade. Vi ønsker med vores deltagelse af vise flaget og forhåbentlig friste andre til at kigge forbi til prøvetræning og blive medlem af vores forening.

 

Kaffe & Kage boden er også en mulighed for at tjene penge til holdkontiene, så gå allerede nu ind og meld jer på vagter på de to aktiviteter, som ligger i Holdsport:

 

Fredag den 2. september: www.holdsport.dk/club/activities/11524703

Lørdag den 3. september: www.holdsport.dk/club/activities/11524704

 

HIH tøj

En af vores opgaver hen over sommeren er at få overblik over spillertøj, så alle hold har det nødvendige, når de skal ud til kampe.

 

Men skulle man have lyst til også at træne i Herlev/Hjorten Håndbold tøj eller få sig en træningsdragt med vores logo, så vil vi minde om HIH shoppen på www.hih.sportyfied.com

 

Kontakt os

Selvom det nu er sommerferie, vil vi stadig kunne kontaktes via mail på info@herlevhjorten.dk. Der vil dog nok være lidt længere svartid end normalt.

 

 

 

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Herlev/Hjorten Håndbold