Klubnyheder

Hilsen og opfordring fra medlemsadministratoren

1. juli 2021, 12.09

Hej alle 

 

Dette er en hilsen til alle medlemmer fra Herlev/Hjorten Håndbolds medlemsadministrator. Den indeholder lidt information samt et par opfordringer, som vi gerne vil have jeres hjælp til.  

 

Opkrævning af kontingent 

I forbindelse med overgangen fra vores gamle administrationssystem til Holdsport besluttede bestyrelsen, at opkrævning af det halvårligt kontingent fremover vil ske 1. februar og 1. august. Dette havde vi så bare ikke helt fået styr på systemmæssigt, hvorfor der for nyligt blev sendt en forkert besked til jer. Men det får vi styr på. 

 

Næste opkrævning vil derfor skulle betales senest 1. august 2021. I vil få besked om opkrævningen lidt tid i forvejen. 

 

Kontingentet for de enkelte hold kan ses på vores hjemmeside www.herlevhjorten.dk 

 

Registrering af betalingskort i Holdsport 

I Holdsport app’en under menupunktet ”Betalingsoverblik” eller via en PC under menupunktet ”Indstillinger / Abonnement og betalinger / Kontingent” er det muligt på hver medlemsprofil at registrere et betalingskort. Dette vil vi gerne opfordre til, da opkrævning af kontingent så sker helt automatisk. 

 

Er der på en medlemsprofil ikke registreret et betalingskort, vil man noget tid før kontingentet skal betales få tilsendt en mail med betalingslink.  

 

Vi håber selvfølgelig, at alle enten registrerer et betalingskort eller betaler i tide via mailen, som Holdsport sender. Dette sparer nemlig os for en masse administrativt arbejde og vi undgår den kedelige situation, at vi bliver nødt til at rykke for betaling.  

 

Eventuelle kontingentrestancer skal betales, før spilleren kan deltage i kampe mv. Det samme gælder frigivelse af spillercertifikat i forbindelse med skifte til anden håndboldforening/klub. 

 

Udmelding af Herlev/Hjorten Håndbold 

Vi ønsker naturligvis, at alle medlemmer er glade for at være en del af vores forening og har lyst til at være medlem også i fremtiden.  

 

Men hvis du ønsker at udmelde dig eller dit barn, vil vi bede dig gøre følgende: 

  • Tal først og fremmest med din træner vedrørende dit eller dit barns ønske om at stoppe. 
  • Send derefter en mail til os på info@herlevhjorten.dk med information om navn på spilleren og hvilket hold vedkommende spiller på. Angiv meget gerne en begrundelse for udmeldingen, så vi kan bruge den til at blive en bedre forening for medlemmerne.  

 

Det er først, når vi har modtaget din mail, at udmeldelsen er gældende. Det er altså ikke nok at informere træneren. Hvis udmeldelsen sker efter kontingentopkrævningens betalingsfrist, skal kontingentet betales. Vi refunderer ikke kontingent. 
 

Tilmelding af medlem til Herlev/Hjorten Håndbold 

De bedste ambassadører for os som forening er jer medlemmer. Så kender I nogen, som har lyst til at blive medlem på et af vores hold, så fortæl dem, at man gerne må komme til at par prøvetræninger og at tilmelding kan ske via vores hjemmeside www.herlevhjorten.dk 

 

Sæson 

Håndboldsæsonen går fra 1. maj til 30. april. Det betyder at for børn og unge, som aldersmæssig skal skifte hold, vil det ske 1. maj. Vær opmærksom på, at dette kan betyde, at kontingentet ændrer sig. 

 

Betalings af events, stævner mv. 

Som mange af jer måske allerede har oplevet, kan man via Holdsport oprette betalingsaktiviteter. Det vil ske i forbindelse med events, stævner o.lign., hvor der er hel- eller delvis egenbetaling.  

 

Vi har i bestyrelsen besluttet, at alle betalingsaktiviteter fremover skal ske via Holdsport. Dette både for at sikre et overblik over hvem, der har eller ikke har betalt og for at undgå, at trænernes, holdledernes eller andres private konti og MobilePay aftaler bliver involveret.  

 

Da dette er en service, som Holdsport udbyder, tager Holdsport et administrationsgebyr for disse betalinger. Gebyrets størrelse afhænger af betalingens størrelse. Vi har i bestyrelsen valgt, at det er mest fair, at administrationsgebyret er synligt og ikke blot inkluderet i den pris, som selve aktiviteten kosterIntet er desværre gratis, men vi mener med overgangen til Holdsportat både vi som bestyrelse, trænerne og jer som medlemmer vil have et bedre overblik og have lettere ved at være aktive med hver vores roller i Herlev/Hjorten Håndbold.  

 

Kontakt 

Skulle I have behov for at kontakte os vedrørende jeres eget eller jeres børns medlemskab, så send os en mail på info@herlevhjorten.dk 


 

Vi ønsker jer alle en god sommer. Nogle af jer vil hen over sommeren fortsat spille håndbold, men vi glæder os til, at alle igen kan være aktive på banen og i vores forening fra august. Forhåbentlig vil vi der ikke længere være begrænset af Corona. 

 

Med venlig hilsen 

 

Carsten Kjeldsen 

medlemsadministrator og bestyrelsesmedlem