Klubnyheder

VELKOMMEN TIL HERLEV/HJORTEN LYKKELIGA DREAMTEAM

24. marts 2021, 07.34

Billede; fra venstre, Borgmester Thomas Gyldal Petersen, Træner Lea Holdt, HI formand Annelise Fenger, HIH Formand Jerome Bolvig Cazal, Foto: Bent Raspe-Pedersen VB FOTO.VELKOMMEN TIL HERLEV/HJORTEN LYKKELIGA DREAMTEAM 

En helt anden liga 

LykkeLiga er et positivt nationalt fællesskab for børn og unge med et udviklingshandicap samt deres familier. Krumtappen er en etablering og en forening af lokale håndboldhold for børn og unge mellem 5 og 16 år. Holdene bidrager til et godt fællesskab, og styrker mangfoldigheden. LykkeLiga sætter rammerne  en helt ny måde, og vil skabe stærkt netværk for børn og familier på; både på og uden for banen.  

På Herlev/Hjorten Håndbold, har vi plads til alle - ung som gammel, der ønsker at spille håndbold. Vi er ca. 330 aktive medlemmer i aldrene 1 år til 74 år - fordelt på 18 årgange, og i alt 25 hold. Alle hold, træner og spiller kampe i Herlev Hallerne. 

Vi lægger stor vægt på de sociale arrangementer samt, holdenes og spillernes udvikling og deres gode resultater. Sammenhold, respekt og fællesskab er få ord, der beskriver vores kerneværdier. Vigtigst af alt, skal det være sjovt at spille håndbold, samtidig med at medlemmerne får en oplevelse hver gang.  

 

Træner for Herlev/Hjorten LykkeLiga DreamteamLea Holdt 

 

Lea er selv født og opvokset i Herlev, og har i sine unge dage spillet håndbold i HIH. Lea har gennem en årrække arbejdet indenfor det socialpædagogiske område, med særlig fokus på børn og unge med særlige behov. Hun har siden LykkeLigas opstart i 2017, haft en drøm om at være en del af projektet, for at bidrage til teamet med sine erfaringer og færdigheder og derved gøre en forskel for unge med særlige behov gennem sin passion. Det er derfor med stor glæde, at Lea nu kan forene sport med et aktivt socialpædagogisk tilbud i Herlev/Hjorten og omegn. 

 

Velkommen til Lykkeliga - Herlev/Hjorten er en håndboldklub for ALLE. 

Stay tuned for more information