Klubnyheder

Vil du med til VM2023 i Malmø ??

21. september 2022, 19.54

Fredag 23. september kl. 12:00 slipper vi 2 x 150 billetter løs til VM2023, hvor vi sammen som forening tager afsted og får en virkelig god håndboldoplevelse.  Vi var afsted på en lignende tur for 3 år siden og det var en stor succes.

 

Kampene

Vi har billetter til følgende datoer:

 

Fredag den 13. januar 2023 i den indledende pulje spiller de Danske Håndboldherrer imod Belgien.

 

Lørdag den 21. januar 2023 i mellemrunden, satser vi på, at Håndboldherrerne har lært lektien fra sidste gang de spillede i Malmø Arena. Vi regner derfor selvfølgelig med, at Danmark er i mellemrunden og skal spille imod en endnu ukendt modstander.

 

Hvad koster det så?

Prisen er 650,- kr. pr billet og inkludere også bus til og fra Malmø Arena. Prisen er den samme, hvis man skulle ønske selv at stå for transporten.

 

Den 13. januar spilles der 2 kampe i Malmø Arena, og vi planlægger transporten, så vi kan se dem begge. Den 21. januar spilles der 3 kampe – her ser vi med garanti de 2 sidste kampe (hvor Danmark skal spille den sidste) og prøver at se, om vi kan nå noget af den første kamp også. Detaljer om afgangs- og forventede hjemkomst tidspunkter følger, når vi nærmer os.

 

Billetterne købes via de to betalingsevents, der den 23. september lægges på Holdsport. Eventene ligger under i kalenderen under henholdsvis “13. januar 2023” og “21. januar 2023”.

Så vær klar, så du kan sikre dig en billet til dig og din nærmeste familie.

 

Billetterne sættes alene til salg til medlemmer af Herlev/Hjorten Håndbold og sælges efter først-til-mølle-princip.

 

Vi gør opmærksom på, at børn/unge under 15 år IKKE må tage alene afsted.

 

Danmarks T-shirts ( Kommer snart på shoppen )

Fordi vi synes det kunne være så festligt, har vi sørget for, at man kan købe specielle T-shirts til turen.

Vi har fået lavet 2 forskellige modeller med HIH-logo på brystet og “Danmark” på Ryggen. T-shirtene fås i både børne- og voksenstørrelser og købes via HIH Sportyfied Shoppen, som I finder link til på vores hjemmeside www.herlevhjorten.dk.

 

Når du bestiller og betaler for Danmark T-shirts, vil Sportyfied samle alle bestillinger og levere samlet til foreningen, hvorefter vi sørger for udlevering inden turen.